Tervetuloa Samero Oy:n uusille kotisivuille. Täältä löydät Kirintövaarassa sijaitsevan Aihki-mökkimme lisäksi tietoa myös Jaksamossa ja Luksuassa sijaitsevista vuokramökeistämme Katajainen ja Luksua. Valitsemalla Mökit pääset selaamaan vuokramökkien tietoja.

Mökit sijaitsevat Lapin läänin eteläosassa, Koillismaalla, luonnonkauniissa Posion kunnassa. Asukkaita Posiolla on alle 5000 henkilöä ja lähimmät kaupungit ovat Kuusamo (60 km) ja Rovaniemi (135 km). Kunnan pääelinkeinoina ovat maa- ja metsätalous, mutta myös keramiikka- ja puuteollisuus kukoistavat: maankuulun Pentik Oy:n pääkonttori tehtaanmyymälöineen sijaitsee Posion keskustassa. Seutu on kaunista ja vedet ovat puhtaat ja kalaisat - Posio tunnetaan myös Kitkan viisas -muikustaan.

Uutta!

Tarjoamme talvisin myös mahdollisuuden vuokrata moottorikelkka mökin yhteydessä. Lynx 440 -kelkan voi vuokrata vähintään päiväksi kerrallaan, ja vuorokausihinta on 130 euroa. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Ota meihin yhteyttä jos haluat lisätietoja majoitusvaihtoehdoistamme! Yhteystietomme löytyvät Yhteystiedot-sivulta sekä sivujen alareunasta.